بسیاری از مخالفان ادعا کرده اند که آسپارتام در واقع برای سلامتی شما بد است.
همچنین ادعاهایی در مورد پیامدهای طولانی مدت در مصرف آسپارتام وجود دارد.
متأسفانه ، در حالی که آزمایش های گسترده ای روی آسپارتام انجام شده است .
، هیچ اجماعی درمورد این که آیا آسپارتام برای شما "بد" است ، وجود ندارد.
p><!--more
به ویژه آنهایی که با عنوان غذاهای "رژیم" شناخته می شوند.
ترکیبات آسپارتام ،اسید آسپارتیک و فنیل آلانین است.
هر دو به طور طبیعی
و فنیل آلانین یک
هنگامی که بدن شما آسپارتام را پردازش می کند .
بخشی از آن به متانول تجزیه می شود.
مصرف میوه ، آب میوه ، نوشیدنی تخمیر شده و برخی از سبزیجات نیز حاوی یا منجر به تولید متانول می شوند.
از سال 2014 ، این محصول بزرگترین منبع متانول در رژیم غذایی آمریکا بود.
متانول در مقادیر زیادی سمی است .
اما مقادیر کمتری نیز ممکن است مربوط به ترکیب با متانول آزاد به دلیل جذب بیشتر باشد.
متانول در برخی غذاها وجود دارد و همچنین در هنگام گرم شدن این محصول ایجاد می شود.
متانول آزاد که به طور مرتب مصرف می شود ممکن است.
مشکلی باشد زیرا باعث تجزیه در فرمالدئید ، یک سرطان زا شناخته شده و نوروتوکسین در بدن می شود.
با این حال ، آژانس استاندارد مواد غذایی در انگلستان اعلام می کند که حتی در کودکانی که مصرف زیاد آسپارتام هستند .
حداکثر میزان مصرف متانول حاصل نمی شود
آنها همچنین اظهار داشتند كه از آنجا كه خوردن میوه و سبزیجات برای تقویت سلامتی شناخته شده است.
جذب متانول از این منابع اولویت بالایی برای تحقیقات ندارد.
دکتر آلن گبی ، دکتر MD ، در سال 2007 در Alternative Review Review گزارش داد ،
كه آسپارتام موجود در محصولات تجاری یا نوشیدنی های گرم ممكن است محرك تشنج باشد و باید در مواردی كه مدیریت تشنج دشوار دارند ارزیابی شود.
تعدادی از آژانس های نظارتی و سازمان های مرتبط با سلامتی نسبت به این محصول وزن کمتری داشته اند. تصویب از موارد زیر بوده است:
در سال 2013 ، سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) بررسی بیش از 600 مجموعه داده از مطالعات این محصول را به پایان رساند.
و هیچ دلیلی برای حذف این محصول از بازار یافت نشد. در این گزارش هیچ گونه نگرانی در مورد ایمنی در ارتباط با مصرف طبیعی یا افزایش مشاهده نشده است.
در حالی که این محصول در حقیقت توسط FDA تأیید شده است .
سازمان حمایت از مصرف کننده مرکز علوم در منافع عمومی مطالعات متعددی را ذکر کرده است که نشان دهنده مشکلات مربوط به شیرین کننده است.
#فروش_روغن _ماکادمیا #فروش_روغن آووکادو #فروش_روغن_بادام _تلخ #فروش _روغن_جوجوبا#فروش_روغن_آرگان#فروش_روغن _هسته_انگور
#خرید_روغن _سویا#فروش_روغن_فندوق#فروش-جوش-شیرین
به لینک زیر مراجعه کنید:
خرید روغن پنبه دانه و خواص آن و حشرات موذی
خرید روغن پرتقال و تاثیر آن بروی افسردگی و التهاب
روغن بادام زمینی چیست و موارد مصرف آن به چگونه است؟
خرید روغن بادام تلخ به عنوان یک ماده کشنده و در عین حال معجزه آسا
خرید روغن زنجبیل و نحوه استفاده و تاثیر آن بروی تهوع