خریداسید سدیم پیرو فسفات (SAPP) و کاربردهای آن

اسید سدیم پیرو فسفات  (SAPP) چیست؟

این محصول به عنوان دی سدیم دیفسفات شناخته می شود

اسید برگ ، اسید پیرو فسفات سدیم (SAPP) یکی از اجزای مهم پودر پخت دوتایی و همچنین افزایش آرد است. SAPP در مراحل مختلف واکنش نشان می دهد و در عمل پخت برای عملکرد آرام مطلوب است.

خواصاسید سدیم پیرو فسفات:

فرمول شیمیایی: Na2H2P2O7

وزن مولکولی: 221.94

پودر کریستالی سفید یا گرانول

محلول در آب

در ابتدا ، هنگامی که رطوبت برای تشکیل یک خمیر اضافه می شود ، SAPP با جوش شیرین (بی کربنات سدیم) برای تولید گاز دی اکسید کربن واکنش نشان می دهد. در حقیقت ، در این مخلوط اولیه دو دقیقه ای 22-40٪ از گاز آزاد می شود. گاز باقیمانده ، بیش از 50٪ ، هنگام اعمال حرارت در طی فرآیند پخت ، نیز رها می شود

تاریخچهاسید سدیم پیرو فسفات:

در قرن هجدهم و قبل از آن ، نانوایان برای مخلوط کردن تمام کالاهای پخته شده به مخمر متکی بودند. با این حال ، استفاده از مخمر برای تهیه فرآورده های پخته شده خسته کننده بود و نانوایان شروع به اکتشاف استفاده از سیستم های مواد شیمیایی کردند. در سال 46 ، نوشیدن جوش شیرین به عنوان ماده تركیب كننده كشف شد و این عامل منجر به كشف بیشتر اسیدها شد كه با جوش شیرین مانند SAPP.3 واکنش نشان داد.

فروش اسید سدیم پیرو فسفات

از نظر تجاری ، اسید پیرو فسفات سدیم در اواخر قرن نوزدهم به مخلوط پودرهای شیرین معرفی شده است. SAPP یک اسید ترشی جات ترجیحی می باشد زیرا ارزان تر و قوی تر از سایر اسیدهایی است که قبلاً معرفی شده اند.

عملکرد

اسیدهای باقیمانده ،هوا و حجم را در ساختار خوب پخته شده تأمین می کنند ، اما بر خصوصیات خمیر نیز تأثیر می گذارد. این اسیدها علاوه بر واکنش با جوش شیرین برای تولید دی اکسید کربن ، پیوندهای یونی را با نشاسته و پروتئین موجود در خمیر تشکیل می دهند.

لازم به ذکر استSAPP به آسانی حل می شود تا آنیون پیرو فسفات را که در یک سیستم پخته میشود با ایجاد یک بافت مرطوب با پروتئین ها در ارتباط باشد و آن را حل کند. همچنین ، یک سیستم بافر برای خمیر در محدوده pH 7.3-7.5 فراهم می کند ، که بر رنگ محصول پخته شده تأثیربسزایی می گذارد.

تغذیه

21 گرم سدیم و 28 گرم فسفر در 100 گرم SAPP.1 موجود است

تولید تجاری

SAPP با خنثی سازی جزئی اسید فسفریک درجه مواد غذایی با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم برای تشکیل مونو سدیم فسفات تولید می شود. کمبود آب مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتیگراد SAPP را تشکیل می دهد

در حال حاضر ، هیچ روش طبیعی شناخته شده ای برای تولید SAPP وجود ندارد

کاربرداسید سدیم پیرو فسفات

از آنجا که SAPP با کندی عمل می کند و به سرعت با جوش شیرین واکنش نشان نمی دهد ، متداول ترین ماده حاوی اسید افزایش دهنده برای افزایش نانوای خانگی است. در هر 21 C.F.R. 7 137.0 (الف) 20 ، آرد رو به رشد باید حاوی اسید برگ کافی برای خنثی کردن جوش شیرین باشد ، اما ترکیب هر دو ممکن است از 4/5 قسمت در 100 قسمت آرد نکند.

مقدار اسید پودر مورد نیاز به مقدار خنثی کننده آن (NV) وابسته است و به عنوان مقدار جوش شیرین مورد نیاز برای خنثی سازی 100 قسمت از اسید برگ تعریف می شود. برای SAPP ، NV 70 است.

از آنجا که SAPP می تواند طعم تلخی کمی داشته باشد ، استفاده از جوش شیرین کافی در برنامه ها و همچنین استفاده از این اسید برگ در ترکیب با کالاهای قندی مانند دونات و کیک مهم است. دونات کیک یک برنامه مهم برای SAPP است ، جایی که تولید اولیه گاز برای شناور شدن در یک سیستم سرخ کن ضروری است. همچنین ، SAPP برای کیکها مفید است ، جایی که تولید اولیه گاز برای استحکام پرکن تابه ضروری می باشد.

سایر کاربردهای غذایی غیر نانوایی SAPP شامل استفاده به عنوان یک عامل کلات ،برای سیب زمینی های فرآوری شده ، یک عامل امولسیون کننده در پنیرها و یک تسریع کننده در پخت گوشت در گوشتهای فرآوری شده است.

مقررات FDA

در ایالات متحده ، SAPP بعنوان یک ماده غذایی چند منظوره که معمولاً به عنوان ماده غذایی ایمن (GRAS) شناخته می شود تأیید می شود که مطابق با شیوه های تولید خوب مورد استفاده قرار گیرد

مورد استفاده در مواد غذایی

دیسیدیم پیرو فسفات یک ماده ترکیبی محبوب است که در پودرهای پخت یافت می شود. این ترکیب با بی کربنات سدیم برای انتشار دی اکسید کربن ترکیب می شود:

Na2H2P2O7 + NaHCO3 → Na3HP2O7 + CO2 + H2O

این محصول در رده های مختلفی وجود دارد که بر سرعت عمل آن تأثیر می گذارد. از آنجا که باقیمانده فسفات حاصل از آن طعم بی نظیری دارد ، معمولاً از SAPP در کیک های بسیار شیرین استفاده می شود و آن را مزه دار میکند

پیروفسفات دی سدیم و دیگر پلی فسفات سدیم و پتاسیم به طور گسترده ای در فرآوری مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. در ایالات متحده ، این طبقه بندی به طور کلی به عنوان یم محصول ایمن (GRAS) برای استفاده از مواد غذایی طبقه بندی می شود. این محصول اغلب در پودر ، به عنوان افزودنی غذایی E450 شناخته می شود. در گوشت های درمان شده ، با تشکیل اسید نیتروژن متوسط ​​(HONO) ، وتبدیل نیتریت سدیم به نیتریت (NO2−) می تواند ظرفیت نگه داشتن آب را بهبود بخشد. لازم به ذکر است که پیرو فسفات دیسیدیم در قهوه های یخ زده و سایر محصولات سیب زمینی نیز یافت می شود ، که از آن برای جلوگیری از تیره شدن رنگ سیب زمینی استفاده می شود.

در شیمی ، پیروفسفاتها oxyanions فسفر هستند که در یک پیوند P-O-P شامل دو اتم فسفر می باشند. تعدادی نمک پیرو فسفات مانند Na2H2P2O7 وجود دارد. غالباً پیروفسفات ها را دیفسفات می گویند. پیروفسفاتهای والد از خنثی سازی جزئی یا کامل اسید پیروفسفریک حاصل می شوند. نمکهای مهم شامل پیرو فسفات دی سدیم و تتراسودیوم پیروفسفات است. پیوند پیروفسفات ، همانطور که در ATP یافت می شود ، در بیوشیمی از اهمیت بالایی برخوردار است.

پیروفسفات

پیروفسفات آنیون.png

آنیون پیروفسفات

نامهای دیگر

دی فسفات یا دیپولیفسفات

شناسه ها

مدل سه بعدی (JSmol)

خصوصیات

فرمول شیمیایی

P2O74−

جرم مولی

173.943 گرم

اسید ژوگه

خریداسید سدیم پیرو فسفات

اسید پیرو فسفات سدیم با گرم کردن فسفاتها تهیه می شوند ، از این رو نام پیرو فسفات (از یونان باستان: πῦρ ، آتش ، رومی سازی شده  است به طور دقیق تر ، آنها با گرم کردن اسیدهای فسفریک به حدی که واکنش تراکم ایجاد می شود ، تولید می شوند.

اسید پیرو فسفات سدیم عموماً سفید یا بی رنگ هستند. آنها ترکیبات خوبی برای یون های فی (مانند کلسیم و بسیاری از فات در حال گذار) می باشند و کاربردهای زیادی در شیمی صنعتی دارند. پیروفسفات اولین عضو از یک سری کامل از پلی فسفات ها است.

اصطلاح اسید پیرو فسفات سدیم همچنین نام استرهایی است که توسط میعان یک ترکیب فسفریله بیولوژیکی با فسفات معدنی تشکیل شده است ، همانطور که برای دی متیلالیل پیروفسفات نیز وجود دارد. از این پیوند به پیوند فسفات پرانرژی نیز یاد می شود.

دی سدیم دی فسفات چیست؟

دی سدیم دی فسفات یک ماده افزودنی شیمیایی و نگهدارنده است. این نام مستعار زیادی دارد. دی سدیم دی فسفات همچنین به عنوان دی سدیم دی هیدروژن دی فسفات ، دی سدیم دی هیدروژن پیرو فسفات و دی سدیم پیروفسفات شناخته می شود. همچنین دارای اسید سدیم پیروفسفات است. این ماده شیمیایی یک پودر بی بو سفید است و به دلیل داشتن ارزش بیش از دو ، می تواند به بسیاری از مواد شیمیایی دیگر پیوند یابد.

تبدیل

این محصول می تواند نیتریت سدیم را در دی اکسید نیتروژن پنهان کند. نیترات سدیم نوعی نمک آبگریز بی رنگ یا زرد است که یک ماده نگهدارنده و یک پادزهر برای مسمومیت با سیانید است. همچنین می تواند رگ های خونی را گسترش دهد. دی اکسید نیتروژن یک گاز اکسید کننده و سمی قرمز قهوه ای مایل به قرمز است. این یک منطقه است که در آن تبدیل به ماده دیگر موردنیاز نیست

برای خریداسید سدیم پیرو فسفات از بهترین برند جهانی با ساینا ویژن تماس بگیرید.

پیشنهاد میکنیم برای خرید سوربیتول پودری به لینک مربوطه مراجعه کنید.

به لینک زیر مراجعه کنید:

خریداسید پیرو فسفات سدیم،فروش اسید پیرو فسفات سدیم


بازرگانی سایناویژن ، ,سدیم ,فسفات ,دی ,پیرو ,یک ,پیرو فسفات ,می شود ,دی سدیم ,به عنوان ,جوش شیرین ,پیرو فسفات سدیم،فروشمنبع

خرید روغن پنبه دانه و خواص آن و حشرات موذی

خرید روغن پرتقال و تاثیر آن بروی افسردگی و التهاب

روغن بادام زمینی چیست و موارد مصرف آن به چگونه است؟

خرید روغن بادام تلخ به عنوان یک ماده کشنده و در عین حال معجزه آسا

خرید روغن زنجبیل و نحوه استفاده و تاثیر آن بروی تهوع

خريد روغن ماهي وفوايد و خواص آن

خرید روغن سبوس برنج و فواید آن برای قلب شما!

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

adsokhanplus (مثبت اد سخن) سایت تفریح و سرگرمی نقطه زن CONRAD - فلزیاب کنراد 09197977577 تجارت ایران و ترکیه فروشگاه اینترنتی آرام بند اسرار سلامتی بیستمین پرسش مهر haniyehnia ♣♣♣ غروبی در سپیده دم ♣♣♣ خرید عروسک برای نوزاد